کمپرسور

در دنیای امروز، سردخانه ها نقش مهمی را در صنایع دارویی و غذایی ایفا می کنند و به جزئی جدایی ناپذیر از این صنایع تبدیل شده اند. یکی از مهم ترین بخش های هر سردخانه بزرگ یا کوچکی، کمپرسور می باشد. کمپرسور های سردخانه ها دارای مدل های متعددی هستند و هر کدام با یک مبرد خاص، سازگار می باشند.

وظیفه کمپرسور در سردخانه، فشرده سازی گاز مبرد است. این گاز می تواند آمونیاک و یا فریون باشد. کمپرسور ها بسته به تکنولوژی مورد استفاده در ساختار آنها، با استفاده از پیستون، روتور و یا اسکرال، فرآیند فشرده سازی را انجام می دهند. پس از پایان این فرآیند، نه تنها فشار گاز مبرد، بلکه دمای این گاز نیز افزایش می یابد. نکته ای دیگر اینکه، گاز مبرد با فشار و دمای بالا، پس از خروج از کمپرسور، آماده ورود به کندانسور می شود.

خرید انواع کمپرسور سردخانه ای موجود در ایران

سردخانه‌دات‌کام از وارد کننده‌های اصلی تجهیزات سردخانه‌ای، سالهاست که به صورت مستقیم و بدون واسطه اقدام به فروش انواع کمپرسورهای سردخانه‌ای می‌نماید. در کشور ایران، شما می توانید کمپرسور های ساخته شده توسط برند های مختلفی را خریداری نمایید. هر کدام از این کمپرسور ها دارای ویژگی های متفاوت و منحصر به فردی هستند و به منظور استفاده در یک شرکت و یا یک کارخانه خاص، مناسب می باشند. شما باید ویژگی های هر کدام از کمپرسور ها را بدانید و با توجه به شرایط و نیاز خود، کمپرسور مناسب را انتخاب کنید.

معروف ترین برندهایی که کمپرسورهای آنها در ایران و سایت سردخانه دات کام قابل خریداری می باشند، از قسمت زیر در دسترس شما مشتریان گرامی می باشد.

اطلاعات مورد نیاز برای انتخاب کمپرسور سردخانه

اگر شما قصد خرید یک کمپرسور سردخانه را دارید، باید قبل از خرید، اطلاعات مختلفی را در دسترس داشته باشید و بر اساس این اطلاعات، کمپرسور مناسب را انتخاب نمایید.

برخی از مهم ترین اطلاعات مورد نیاز برای خرید کمپرسور سردخانه، عبارتند از:

  • ابعاد سردخانه
  • دمای مورد نیاز
  • آب و هوای منطقه مورد نظر
  • بودجه
  • و…

کمپرسور سردخانه که بعضا در صنعت از آن به عنوان موتور سردخانه هم یاد می‌شود وظیفه‌ای کلیدی در سیستم تبرید سردخانه دارد. نقش کمپرسور در سیستم تبرید فشرده گردن گاز مبرد است. این فشرده سازی منجر به افزایش دمای مبرد ضمن حرکت آن به داخل مبدل حرارتی می شود و گاز مبرد داغ شده گرمای خود را در خارج از سیستم آزاد می کند. گاز مبرد گرمای داخل اتاق سرد را جذب می کند و دمای داخلی را کاهش می دهد و چرخه ادامه می یابد. بنابراین، کمپرسورها اجزای حیاتی هر سیستم تبرید و سردخانه‌ها هستند.

انواع مختلفی از کمپرسور وجود دارد که در زیر می‌توانید مشاهده نمایید، اما کمپرسورهایی که بیشتر در صنایع مختلف استفاده می‌شوند عبارتند از اسکرو، روتاری، پیستونی، اسکرال و سانتریفیوژ. برای سردخانه‌های کوچک، معمولاً یک کمپرسور پیستونی کوچک با ظرفیت حداکثر 1 اسب بخار (اسب بخار) توصیه می شود، در حالی که کمپرسورهای اسکرال برای سردخانه‌های بزرگتر مناسب تر هستند زیرا ظرفیت آنها از حدود 1 اسب بخار شروع می شود. کمپرسورهای اسکرال دارای قطعات متحرک کمتری نسبت به کمپرسورهای رفت و برگشتی هستند که منجر به خرابی کمتر و بالا رفتن عمر آن‌ها می شود.

کمپرسور - پیستونی - 200

کمپرسور پیستونی یا رفت و برگشتی (Reciprocating)

کمپرسور سردخانه ای پیستونی یا رفت و برگشتی، از یک یا چند پیستون و سیلندر تشکیل شده است. پیستون ها در داخل سیلندرها به بالا و پایین حرکت می کنند و فرآیند فشرده سازی گاز مبرد را در یک یا دو مرحله انجام می دهند.

کمپرسور های پیستونی در دو گروه تک مرحله ای و دو مرحله ای قرار می گیرند. کمپرسور های تک مرحله ای، دارای یک سیلندر و یک پیستون می باشند و فرآیند فشرده سازی گاز مبرد را تنها یک بار انجام می دهند. به همین دلیل، ظرفیت برودت آنها نسبتاً پایین است و در سردخانه های کوچک مورد استفاده قرار می گیرند.

در مقابل، کمپرسور های دو مرحله ای دارای دو سیلندر و دو پیستون هستند و فشرده سازی گاز مبرد را دو مرتبه به انجام می رسانند. بنابراین، قدرت آنها از کمپرسور های پیستونی تک مرحله ای بالاتر است و جهت استفاده در سردخانه های بزرگ مناسب می باشند.

کمپرسور پیستونی قدیمی ترین و رایج ترین نوع کمپرسور صنعتی است. این نوع کمپرسور از جابجایی برای افزایش فشار و حجم گاز محصور، استفاده می کند. کمپرسورهای پیستونی در طیف وسیعی از تنوع، از تک مرحله‌ای، دو مرحله‌ای، با روغن و بدون روغن در بازار موجود و در دسترس مشتریان گرامی هستند.

​​​​​​​کمپرسورهای پیستونی اغلب توسط کارخانه‌ها و کارگاه‌های کوچکی استفاده می‌شوند که نیاز به هوای کمتری دارند یا زمانی که به طور مداوم نیاز به هوا نیست. هنگامی که فشار به زیر حد تعیین شده می‌رسد، کمپرسور پیستونی به طور خودکار شروع به کار می کند و پس از رسیدن به حداکثر فشار تعیین شده، متوقف می شود.

مزایا کمپرسور پیستونی

  • هزینه نگهداری نسبتا کم 
  • فشار بالا و قدرت بالا
  • می تواند نزدیک به فضا مورد استفاده قرار گیرد. این کار از طولانی شدن لوله ها و افت فشار جلوگیری می کند.
  • مقرون به صرفه، بادوام و کارآمد
  • عمر قابل قبول محصول

نحوه عملکرد کمپرسور پیستونی

کمپرسور سردخانه پیستونی از طریق حرکات رفت و برگشتی پیستون در سیلندر فرآیند فشرده سازی را انجام می دهد. در هنگام حرکت پیستون به سمت پایین، گاز مبرد وارد سیلندر می شود و در هنگام حرکت پیستون به سمت بالا، این گاز تا حد امکان فشرده می گردد.

کمپرسور اسکرال یا نوسانی (Scroll)

در ساختار کمپرسور اسکرال، شما می توانید 2 اسکرال یا حلزونی را مشاهده کنید. این 2 اسکرال، وظیفه فشرده سازی گاز مبرد را بر عهده دارند.

یکی از این حلزونی ها ثابت است و حلزونی دیگر، متحرک می باشد. حلزونی متحرک با حرکت به سمت حلزونی ثابت، فرآیند فشرده سازی گاز مبرد را انجام می دهد.

کمپرسور اسکرال در دو مدلِ سرعت ثابت و سرعت متغیر تولید می شود. در فرآیند فشرده سازی گاز توسط کمپرسور سرعت ثابت، سرعت نوسان اسکرال همواره ثابت است. در مقابل، سرعت نوسان اسکرال در کمپرسور سرعت متغیر، قابل تغییر می باشد و بدین ترتیب، با استفاده از این کمپرسور می توان ظرفیت برودت را افزایش یا کاهش داد.

 

نکته ای دیگر اینکه، کمپرسور های اسکرال سرعت ثابت در سردخانه هایی مورد استفاده قرار می گیرند که تنها یک محصول خاص در آنها نگهداری می شود. در مقابل، اگر شخصی بخواهد تا در بازه های زمانی مختلف، محصولات متفاوتی را در سردخانه قرار دهد، باید از کمپرسور اسکرال سرعت متغیر استفاده نماید.

کمپرسور - اسکرو - شماتیک -200

نحوه عملکرد کمپرسور اسکرال

کمپرسور اسکرو نوعی کمپرسور است که از مکانیزم جابجایی مثبت استفاده می کند. کمپرسورهای اسکرو معمولاً در جاهایی کاربرد دارند که حجم زیادی از هوای پرفشار مورد نیاز است. هنگامی که سیستم به جریان مداوم هوا نیاز دارد، استفاده از کمپرسور اسکرو راه حلی کاربردی است.

مزایای کمپرسور اسکرو

سرعت بالا، وزن و ابعاد کم (ابعاد آنها 2 تا 10 برابر و وزن آنها 10 تا 100 برابر کمتر از کمپرسورهای پیستونی با همان ظرفیت است)، بدون ارتعاش، عملکرد عالی در حالت‌های متفاوت با تغییر جزئی در کارایی، توانایی کار در یک محیط مرطوب و طول عمر قابل توجه (بدون سوپاپ و قطعات بدون اصطکاک)

کمپرسور اسکرو یا پیچشی (screw)

موتور سردخانه اسکرو نیز همان کمپرسور اسکرو می باشد. فرآیند فشرده سازی گاز توسط کمپرسور اسکرو یا پیچشی توسط 2 روتور انجام می شود. این 2 روتور، از حرکات دورانی برای فشرده سازی گاز استفاده می کنند.

کمپرسور های اسکرو دارای دو مدلِ روغنی و خشک می باشند. کمپرسورهای روغنی، فرآیند فشرده سازی گاز مبرد را با استفاده از روغن انجام می دهند. در مقابل، کمپرسور های خشک، فرآیند فوق را از طریق هوا به انجام می رسانند.

کمپرسور - اسکرال - 200

کمپرسور اسکرال یک کمپرسور طراحی شده ویژه است که برخلاف عملکرد کمپرسور پیستونی که حرکتی در جهت بالا و پایین دارد، به صورت دایره ای کار می کند. کمپرسورهای اسکرال برای استفاده در سیستم های تهویه مطبوع کاربرد بیشتری دارند، زیرا نسبت به انواع پیستونی  کارآمدتر هستند.

مزایای کمپرسور اسکرال

کاهش بار روی موتور الکتریکی، به ویژه در لحظه شروع به کار. خنک سازی موثر و بیشتر مایع خنک کننده، اطمینان از جریان یکنواخت گاز.
در کنار تعدادی از مزایای کمپرسورهای اسکرول، آنها دارای معایبی نیز هستند که مانع از اجرای فعالتر آنها می شود. در میان جدی ترین آنها، دو مورد وجود دارد:
تکنولوژی ساخت پیچیده، بهره وری نسبتا پایین

کمپرسورهای گریز از مرکز یا سانتریفیوژ (Centrifugal Compressors)

کمپرسور سانتریفیوژ یا گریز از مرکز نوعی کمپرسور دینامیکی است که برای افزایش فشار گاز از سیستم تبدیل انرژی جنبشی به انرژی پتانسیل استفاده می‌کند آنها با افزودن انرژی به جریان مداوم گاز از طریق یک پروانه باعث بالا رفتن فشار می‌شوند. این کمپرسورها، پروانه‌ای یا شعاعی نیز نامیده می شوند.

کمپرسور سانتریفیوژ در صنایع غذایی و آشامیدنی برای برخی کاربردهای حساس مانند فرآوری مواد غذایی، پالایشگاه های نفت جهت فرآوری گاز طبیعی، سیستم تبرید و تهویه مطبوع و فرآیند تولید هوای فشرده برای ابزارهای پنوماتیک مورد استفاده قرار می‌گیرد.

کمپرسورهای سانتریفیوژ از نیروی گریز از مرکز استفاده می کنند. این نیرو از طریق قطعه ای به نام ایمپلر، فرآیند فشرده سازی را انجام می دهد.

کمپرسور - سانترفیوژ- 200

کمپرسور دیافراگمی (Diaphragm)

در ساختار کمپرسور سردخانه ای دیافراگمی، محفظه ای به نام Concave وجود دارد. در این محفظه، یک دیافراگم قرار داده شده است. دیافراگم از یک طرفِ محفظه به طرف دیگر حرکت می کند و گاز مبرد را فشرده می نماید.

کمپرسور دیافراگمی 201

کمپرسور رینگ مایع (Liquid Ring)

 

کمپرسور رینگ مایع از نظر ظاهری شبیه به یک تخم مرغ می باشد. در ساختار این کمپرسور، دو روتور وجود دارد که پره هایی به آنها چسبیده اند. این دو روتور با حرکت به سمت یکدیگر، حلقه ای از مایع را ایجاد می کنند. این حلقه مایع، فرآیند فشرده سازی را انجام می دهد.

کمپرسور رینگ مایع 202

کمپرسور روتاری یا دوار (Rotary)

کمپرسور سردخانه ای روتاری از 2 استوانه تشکیل شده است. در این 2 استوانه، روتور هایی ثابت و متحرک وجود دارند. روتورهای متحرک با حرکت به سمت روتور های ثابت، فرآیند فشرده سازی گاز مبرد را انجام می دهند.

کمپرسور روتاری 202

کمپرسورهای محوری (Axial)

در ساختار کمپرسورهای محوری قطعاتی به نام روتور و استاتور وجود دارد. روتور ها همواره در حال حرکت می باشند اما استاتور ها ثابت هستند. حرکت روتورها سبب فشرده شدنِ گاز مبرد می گردد.

کمپرسور محوری 202

​روغن کمپرسور

روغن کمپرسور روان کننده‌ ایست که در کمپرسورهای مکانیکی مورد استفاده قرار می گیرد و هدف آن سهولت حرکت اجزای کمپرسور به منظور افزایش بهره‌وری بالا بردن فشار گاز مبرد استفاده می شود.

 

مطالعه بیشتر و سفارش

گارانتی، خدمات پس از فروش و بیمه

سفارش و خرید کمپرسور و دیگر محصولات، شروعی بر ارتباط مداوم تیم سردخانه‌دات‌کام با مشتریان خود می‌باشد؛ مشتریان گرامی می‌توانند برای مدت ۱۰ سال از خدمات پس از فروش ما به صورت ۲۴ ساعته بهره‌مند شوند.

سردخانه‌دات‌کام محصولات خود را به مدت ۲۴ ماه گارانتی می‌نماید. و در طی این مدت به صورت دوره‌ای بازدیدهایی در جهت سرویس‌دهی، مشاوره و عیب‌یابی به منظور نگهداری بهتر تجهیزات به عمل می‌آورد. همچنین در صورت درخواست مشتری تمامی تجهیزات قابلیت بیمه شدن را دارند.

انواع کمپرسور سردخانه بر اساس طراحی

انواع کمپرسور سردخانه بر اساس طراحی را می توانیم در 3 گروه بسته، نیمه بسته و باز قرار دهیم.

کمپرسور-هرمتیک-200

کمپرسور هرمتیک یا بسته hermetic

کمپرسور سردخانه هرمتیک، دارای ساختاری کاملاً بسته می باشد. این موضوع بدین معنی است که بخش هایی از قبیلِ سیلندر، پیستون، موتور و…، در داخل یک پوشش یا یک محفظه قرار گرفته اند. نکته ای دیگر اینکه، در ساختار کمپرسور های هرمتیک، ارتباط بین کمپرسور و سایر بخش ها از طریق یک شفت برقرار می شود. به همین دلیل، احتمال نشت گاز به حداقل می رسد.

کمپرسور سمی هرمتیک یا نیمه بسته semi hermetic

کمپرسور سردخانه ای سمی هرمتیک، یک کمپرسور پیستونی به حساب می آید. در ساختار این کمپرسور برودتی، گاز مبرد با حرکت پیستون ها در داخل سیلندر، فشرده می شود. 

نکته ای دیگر اینکه، کمپرسور سمی هرمتیک، از دو بخش مکانیکی و الکتریکی تشکیل شده است که در یک محفظه قرار گرفته اند. این محفظه بر خلاف محفظه کمپرسور هرمتیک، قابل باز شدن می باشد.

 

نکته آخر اینکه، احتمال نشتی گاز مبرد در این نوع کمپرسور بسیار پایین است.

کمپرسور باز open

در ساختار کمپرسور سردخانه ای باز یا open، هر کدام از بخش های الکتریکی و مکانیکی در قسمت های مختلفی قرار می گیرند و از طریق یک شفت، به یکدیگر متصل می شوند.

تفاوت کمپرسور هرمتیک و سمی هرمتیک

در کمپرسور سردخانه ای هرمتیک، تمامی بخش ها در داخل محفظه ای قرار گرفته اند که کاملا بسته می باشد و امکان دسترسی به آن وجود ندارد. در مقابل، در محفظه کمپرسور سمی هرمتیک، 2 بخش مکانیکی و الکتریکی وجود دارد و این 2 بخش، به راحتی در دسترس هستند.

انواع کمپرسور سردخانه بر اساس مراحل تراکم مبرد

کمپرسورهای سردخانه بر اساس مراحل تراکم مبرد در 3 گروهِ تک مرحله ای، دو مرحله ای و تونل انجماد قرار می گیرند.

کمپرسور تک مرحله ای-202

کمپرسور تک مرحله ای (One-stage)

کمپرسور سردخانه تک مرحله ای، نوعی از کمپرسور پیستونی می باشد که فرآیند فشرده سازی گاز مبرد را با استفاده از یک پیستون و یک سیلندر و تنها یک مرتبه انجام می دهد.

کمپرسور دو مرحله ای-200

کمپرسور دو مرحله ای (Two-stage)

کمپرسور سردخانه دو مرحله ای، همانگونه که از نامش نیز مشخص است، فرآیند فشرده سازی گاز مبرد را در دو مرحله انجام می دهد.

 در مرحله اول، گاز مبرد تا حدی فشرده می شود و در مرحله دوم، فشار این گاز به حداکثر مقدار ممکن می رسد. 

در ساختار این کمپرسور پیستونی، از 2 سیلندر و 2 پیستون استفاده شده است. مرحله اول توسط پیستون و سیلندر اول و مرحله دوم، توسط پیستون و سیلندر دوم انجام می گردد.

کمپرسور تونل انجماد

کمپرسور سردخانه ای تونل انجماد همانند یک پمپ عمل می کند و با ایجاد مکش و اختلاف فشار، فرآیند فشرده سازی گاز مبرد را انجام می دهد. در ساختار کمپرسور های تونل انجماد، هم می توان از گاز آمونیاک و هم می توان از گاز فریون استفاده کرد.

  گاز آمونیاک، عملکرد و بازدهی بالایی دارد اما عمر مفید کمپرسور را کاهش می دهد. به همین دلیل، معمولاً کمپرسور های تونل انجماد را به گونه ای طراحی می کنند که با گاز فریون سازگار باشند.

انواع کمپرسور سردخانه بر اساس دما

کمپرسور های سردخانه از نظر دمایی، در 2 گروهِ بالای صفر و زیر صفر قرار می گیرند.

کمپرسور فریونی-200

موتور سردخانه زیر صفر

موتور سردخانه زیر صفر به گونه ای طراحی شده است که دمای محیط داخلی سردخانه را در بازه منفی 18 تا منفی 20 درجه سانتی گراد نگه دارد. معمولاً این قبیل سردخانه ها برای نگهداری طولانی مدت از انواع مختلف گوشت، مناسب می باشند.

کمپرسور-هرمتیک-200

موتور سردخانه بالای صفر

موتور سردخانه بالای صفر، دما را در بازه 1 تا 10 درجه سانتی گراد نگه می دارد. معمولاً این قبیل سردخانه ها جهت نگهداری از میوه جات، خشکبار، لبنیات و سبزیجات مناسب می باشند.

انواع کمپرسور سردخانه صنعتی بر اساس گاز مبرد

کمپرسورهای سردخانه صنعتی تبریدی با توجه به نوع گاز مبرد مورد استفاده در ساختارشان، در دو گروه اصلی قرار می گیرند؛ کمپرسور آمونیاکی و کمپرسور فریونی.

کمپرسور هایی که از گاز آمونیاک استفاده می کنند، در تمامی انواع سردخانه ها قابل استفاده هستند اما گاز آمونیاک، گازی اشتعال پذیر است. به همین دلیل، در هنگام استفاده از کمپرسور آمونیاکی، تدابیر امنیتی باید به دقت رعایت شوند.

در مقابل، گاز فریون، گازی بدون بو و بی خطر می باشد اما کمپرسور های فریونی تنها در سردخانه های کوچک، قابل استفاده می باشند.

کدام کمپرسور مناسب سردخانه می باشد؟ فریون یا آمونیاک

انتخاب کمپرسور فریونی یا آمونیاکی به نوع سردخانه و شرایط مورد نظر شما بستگی دارد. اگر صاحب یک سردخانه بزرگ هستید و رعایت شرایط ایمنی جهت جلوگیری از وقوع حوادث ناشی از استفاده از گاز آمونیاک، برای تان سخت نمی باشد، نصب کمپرسور آمونیاکی، بهترین گزینه است.

در مقابل، اگر قصد دارید تا در شرکت و یا کارخانه خود، سردخانه ای کوچک را نصب کنید و از نظر بودجه نیز با محدودیت روبرو نیستید، استفاده از کمپرسور فریونی، گزینه بهتری می باشد.

کمپرسور فریونی-200

آشنایی با سردخانه های فریونی

در ساختار سردخانه های فریونی از مبرد فریون استفاده شده است. دما و فشار گاز فریون ابتدا در کمپرسور افزایش می یابد. سپس فریون در کندانسور به مایع تبدیل می شود. 

پس از آن، فریون مایع از شیر انبساط عبور می کند و به مخلوط گاز و مایع تبدیل می گردد. در نهایت، اواپراتور از این مخلوط استفاده می کند و محیط سردخانه را خنک می نماید.

گاز فریون، گازی غیر قابل اشتعال و بی خطر است و در موتور سردخانه های فریونی کوچک و متوسط مورد استفاده قرار می گیرد. قیمت خرید سردخانه هایی که با گاز فریون سازگار هستند، نسبت به سایر سردخانه ها بالاتر می باشد. 

انواع کمپرسور فریونی سردخانه

کمپرسور سردخانه فریونی دارای مدل های مختلفی می باشد. به عنوان مثال، از نظر نوع طراحی، کمپرسور های فریونی در گروه های بسته، نیمه بسته و باز قرار می گیرند. همچنین، از نظر دمایی، کمپرسور های فوق، زیر صفر و یا بالای صفر هستند.

از نظر مراحل تراکم مبرد نیز، کمپرسور های فریونی، تک مرحله ای، دو مرحله ای و یا تونل انجماد می باشند. در نهایت، از لحاظ ساختار می توان کمپرسور های فریونی را در گروه های پیستونی، اسکرال، اسکرو، دیافراگمی، رینگ مایع، روتاری، سانتریفیوژ و محوری قرار داد.

کمپرسور - آمونیاکی -201

آشنایی با سردخانه های آمونیاکی

در ساختار سردخانه های آمونیاکی از گاز آمونیاک استفاده می شود. ابتدا فشار و دمای این گاز در کمپرسور سردخانه افزایش می یابد و سپس در کندانسور، گاز فوق به مایع تبدیل می گردد.

در مرحله بعد، گاز آمونیاک با گذشتن از شیر انبساط، به مخلوط گاز و مایع تبدیل می شود. این مخلوط در اواپراتور، دمای محیط داخلی سردخانه را کاهش می دهد.

 

گاز آمونیاک، گازی ارزان قیمت است و معمولاً در ساختار سردخانه های بزرگ مورد استفاده قرار می گیرد. البته گاز فوق، سمی و قابل اشتعال نیز می باشد. به همین دلیل، صاحبان سردخانه های آمونیاکی باید نکات ایمنی را در هنگام استفاده از این نوع سردخانه ها رعایت نمایند.

انواع کمپرسور آمونیاکی سردخانه

مدل های کمپرسور سردخانه آمونیاکی، همانند مدل های فریونی می باشند. این موضوع بدین معنی است که کمپرسورهای آمونیاکی نیز دارای مدل های بسته، نیمه بسته، باز، تک مرحله ای، دو مرحله ای، تونل انجماد و… هستند.

خرید موتور سردخانه (کمپرسور سردخانه)

 

کمپرسور های سردخانه در انواع بسیار متنوعی تولید می شوند و هر کدام دارای کاربرد مشخصی هستند. اگر شما قصد خرید یک کمپرسور را دارید، ابتدا باید نیازهای خود و مشخصات کمپرسور را در نظر بگیرید و سپس، بهترین کمپرسور را انتخاب کنید.

عوامل موثر بر قیمت کمپرسورها

قیمت کمپرسور ها تحت تاثیر عوامل مختلفی قرار دارد. برخی از مهم ترین عوامل تعیین کننده قیمت کمپرسور ها، عبارتند از:

  • برند کمپرسور
  • ظرفیت برودت کمپرسور
  • مدل کمپرسور
  • فناوری مورد استفاده در کمپرسور
  • قدرت کمپرسور
  • توان فشرده سازی گاز مبرد
  • حجم سردخانه
  • تعداد سیلندر و پیستون های کمپرسور های پیستونی
  • و…

محاسبه قدرت کمپرسور سردخانه

    • قدرت کمپرسور سردخانه بالای صفر بر حسب اسب بخار= حجم محیط داخلی سردخانه بر حسب متر مکعب تقسیم بر عدد 30

      روش محاسبه قدرت کمپرسور سردخانه های بالای صفر و زیر صفر، متفاوت می باشد.

      به منظور محاسبه قدرت کمپرسور سردخانه بالای صفر، از فرمول زیر استفاده کنید:

    به منظور محاسبه قدرت کمپرسور سردخانه زیر صفر، از فرمول زیر استفاده کنید:

    • قدرت کمپرسور سردخانه زیر صفر بر حسب اسب بخار= حجم محیط داخلی سردخانه بر حسب متر مکعب تقسیم بر عدد 10

نحوه عملکرد کمپرسور پیستونی

کمپرسور سردخانه پیستونی از طریق حرکات رفت و برگشتی پیستون در سیلندر فرآیند فشرده سازی را انجام می دهد. در هنگام حرکت پیستون به سمت پایین، گاز مبرد وارد سیلندر می شود و در هنگام حرکت پیستون به سمت بالا، این گاز تا حد امکان فشرده می گردد.

سوالات متداول در زمینه کمپرسور

کمپرسور قلب تپنده هر سیستم سردخانه‌ای است که با فشرده سازی گاز مبرد، سیکل تبرید را به گردش در می‌آورد. این فرآیند باعث جذب گرما از محیط و خنک شدن آن می‌شود.

به طور کلی، دو نوع کمپرسور در سردخانه‌ها کاربرد دارند:

  • کمپرسورهای رفت و برگشتی: این نوع کمپرسورها با حرکت رفت و برگشتی پیستون، گاز مبرد را فشرده می‌کنند.
  • کمپرسورهای اسکرو: این نوع کمپرسورها با استفاده از دو روتور مارپیچ، گاز مبرد را به طور پیوسته فشرده می‌کنند.

انتخاب کمپرسور مناسب به عوامل متعددی از جمله ظرفیت سردخانه، نوع مبرد مورد استفاده، شرایط محیطی و بودجه شما بستگی دارد.

استفاده از کمپرسورهای باکیفیت مزایای متعددی از جمله راندمان بالا، مصرف انرژی پایین، طول عمر طولانی و صدای کم دارد.

سردخانه‌دات‌کام طیف گسترده‌ای از کمپرسورهای باکیفیت از برندهای معتبر دنیا را ارائه می‌دهد. شما می‌توانید با توجه به نیاز خود، کمپرسور مناسب را از بین این محصولات انتخاب کنید.

قیمت کمپرسورهای سردخانه‌دات‌کام به عوامل متعددی از جمله نوع کمپرسور، برند، ظرفیت و سایر ویژگی‌ها بستگی دارد. برای اطلاع از قیمت دقیق هر محصول می‌توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید.

تمام کمپرسورهای ارائه شده در سردخانه‌دات‌کام دارای گارانتی معتبر و خدمات پس از فروش هستند. شما می‌توانید با خیال راحت از کیفیت و خدمات این محصولات، کمپرسور مورد نیاز خود را از ما خریداری کنید.

شما می‌توانید به صورت آنلاین یا تلفنی کمپرسور مورد نیاز خود را از سردخانه‌دات‌کام سفارش دهید. برای سفارش آنلاین، کافی است به وب سایت ما مراجعه کرده و محصول مورد نظر خود را انتخاب کنید. برای سفارش تلفنی نیز می‌توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید.

بله، شما می‌توانید قبل از خرید کمپرسور، با کارشناسان سردخانه‌دات‌کام تماس گرفته و از مشاوره رایگان آنها بهره‌مند شوید. کارشناسان ما با بررسی نیاز شما، بهترین کمپرسور را به شما پیشنهاد خواهند داد.